SAINTPAULIA SAU VIOLETA AFRICANA
+12
Doina
ela
ozi
luiza
Mirela
Ella
nicol
myky
miha
Gabriela
Marmoset
Admin
16 participanți
Pagina 5 din 13
Pagina 5 din 13 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11, 12, 13
Re: SAINTPAULIA SAU VIOLETA AFRICANA
Incercarea moarte n-are dar nici viata lunga!
nicol- maestru gradinar
Data de inscriere : 08/06/2009
Varsta : 75
Localizare : Bucuresti
marmo, unde le tii pana fac pui? cred ca ocupa mult spatiu.....si la cat timp le uzi dupa ce le plantezi(frunzele)?
florile sunt o frumusete.. ...
florile sunt o frumusete.. ...
ela- maestru gradinar
Data de inscriere : 18/03/2010
Varsta : 67
Localizare : GALATI
Fiindca spuneam intr-un post precedent de pozele de pe net.
Ia, Garnet elf, acum doua zile asa arata azi si aici, poza de la AVSA http://www.avsa.org/Photographs/GarnetElfLrg.jpg#http://../Photographs/GarnetElfLrg.jpg#
hai sa-i pun si descrierea "Single dark rose-lavender/wide white frilled edge. Ruffled. Standard"
Ia, Garnet elf, acum doua zile asa arata azi si aici, poza de la AVSA http://www.avsa.org/Photographs/GarnetElfLrg.jpg#http://../Photographs/GarnetElfLrg.jpg#
hai sa-i pun si descrierea "Single dark rose-lavender/wide white frilled edge. Ruffled. Standard"
Ultima editare efectuata de catre Ella in Lun Mar 29, 2010 2:16 am, editata de 2 ori
De unde sera, Nicol...? As vrea eu! De unde sera...? Un balcon ceva mai marisor si 2 rafturi cu neoane...
Marmoset- maestru gradinar
Data de inscriere : 16/03/2010
marmo, oare hormoni de inradacinat se gasesc pe la noi? am vazut ca 'afara' folosesc in mod obisnuit (diclonex)!
ela- maestru gradinar
Da, Ella...se pare ca nu prea e ce trebuia sa fie... cred ca le mai amesteca si furnizorii...
miha- maestru gradinar
Data de inscriere : 17/03/2010
Nu Miha, eu as spune ca poza de la AVSA este facuta de "un profesionist". Unde are in poza lui "dark rose-lavender"?
La noi se gaseste radistim dar mie nu mi s-a parut ca ar da rezultate mai bune. Ba uneori chiar deloc. Poate totusi oi fi gresit eu cumva.ela a scris:marmo, oare hormoni de inradacinat se gasesc pe la noi? am vazut ca 'afara' folosesc in mod obisnuit (diclonex)!
nicol- maestru gradinar
Ella a scris:Nu Miha, eu as spune ca poza de la AVSA este facuta de "un profesionist". Unde are in poza lui "dark rose-lavender"?
Acum...stii cum e si cu descrierile astea... De ce or fi acceptat-o cei de la AVSA daca nu reda exact culorile? Ma gandesc ca oricat de neprofesionist ai fi ca fotograf...cele doua nu prea seamana...
Chiar daca culorile nu pot fi redate exact, de obicei ce vedem noi in pozele furnizorilor sunt putin mai intense decat sunt in realitate, aici parca sunt doua varietati total diferite...
Oricum...ca descriere...a ta s-ar potrivi mai degraba descrierii...cea de la AVSA n-are alb...oricat m-am chiorat eu sa vad ceva...
Ultima editare efectuata de catre mihaela in Lun Mar 29, 2010 2:40 am, editata de 1 ori
miha- maestru gradinar
Data de inscriere : 17/03/2010
Exact, unde mai pui ca si marginea trebuie sa fie alba si creata, in poza lui este aproape roz. Eu o am de la o tipa care este membra AVSA, intentinez sa-i trimit o poza, sa vad ce parere are. Am mai schimbat pareri si alta data, nu se supara.
Ella, vrei sa-ti spun cinstit? A ta e mai frumoasa decat cea din poza de la AVSA.
nicol- maestru gradinar
Multumesc, Nicol!
Stii, eu am primit-o bonus, dupa poza de pe site nu as fi comandat-o niciodata, acum ma gandesc serios sa o pastrez.
Stii, eu am primit-o bonus, dupa poza de pe site nu as fi comandat-o niciodata, acum ma gandesc serios sa o pastrez.
am sa ma interesez pe la furnizorii externi, poate gasesc vreunul care vinde asa ceva...
ela- maestru gradinar
Da, Ella, ai dreptate! Noroc ca desi nu seamana, tot foarte frumoasa este!
Mirela- maestru gradinar
Data de inscriere : 15/03/2010
Varsta : 56
Localizare : RO
Ela, eu in afara de Radistim, care stiu ca-i de 2 tipuri (pentru butasi lemnificati si pentru butasi nelemnificati), in rest nu stiu ce oferta mai e la noi pe piata. E drept ca nici nu m-am interesat, nici n-am folosit asa ceva, dar daca gasesti si esti decisa sa incerci, abia astept sa ne spui ce rezultate ai avut!
Ce frumoasa este
Ella , Ruffled skies , trebuie sa aiba rozeta mica ?
Plantuta mea are rozeta cat Rob's Heat Wave si v-am spus ca are bobocei, dar eu stiu ca ruffled skies este standard .
Ella , Ruffled skies , trebuie sa aiba rozeta mica ?
Plantuta mea are rozeta cat Rob's Heat Wave si v-am spus ca are bobocei, dar eu stiu ca ruffled skies este standard .
Doina- maestru gradinar
Data de inscriere : 27/03/2010
Doina, eu nu sunt foarte documentata dar a mea are florile cam de 3-4 cm. Dupa parerea mea sunt mai mari decat la multe altele. Mai ales ca e si la prima inflorire.
nicol- maestru gradinar
Nicol , dar rozeta ( planta ) cat de mare e ?
Doina- maestru gradinar
Cam 17-18 cm si este inca in pahar de unica folosinta. O voi transpalanta dupa ce se termina florile.
nicol- maestru gradinar
Deci la a mea nu-i convine ceva , trebuie neaparat sa o transplantez .
Doina- maestru gradinar
Doina, Nicol stie!
Am masurat-o acum: floarea 5cm, rozeta 19cm, in diametru.
Am masurat-o acum: floarea 5cm, rozeta 19cm, in diametru.
wow, este marisoara floarea, si nu numai mare ...e si foarte frumoasa
luiza- maestru gradinar
Localizare : montreal
Multumesc Nicol , multumesc Ella .
Rozeta mea are doar 8-9 cm si dupa cum am spus se pare ca nu-i convine ceva de a ramas mica . Cred ca o sa-i sacrific si primii boboci , dar va inflori ea imediat dupa ce-si revine .
Rozeta mea are doar 8-9 cm si dupa cum am spus se pare ca nu-i convine ceva de a ramas mica . Cred ca o sa-i sacrific si primii boboci , dar va inflori ea imediat dupa ce-si revine .
Doina- maestru gradinar
Valeu, Doamne, frumoasa mai e...!
Pagina 5 din 13 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11, 12, 13
Pagina 5 din 13
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum