EPISCIA
+16
ani
irina
nicol
Mada
ela
vickylucia
Doina
luiza
miha
myky
Mirela
Marmoset
Gabriela
Admin
ozi
Ella
20 participanți
Pagina 4 din 12
Pagina 4 din 12 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12
Re: EPISCIA
Cred ca sunt si cu capul in jos, greu ma descurc cu telefonul, nici clare nu le pot scoate.
2 sunt mari de tot, iar 2 poate ca nu-s chiar verze, dar sa stii ca au crescut foarte mult de asta vara (desi le cam rup cu jaluzeaua).
2 sunt mari de tot, iar 2 poate ca nu-s chiar verze, dar sa stii ca au crescut foarte mult de asta vara (desi le cam rup cu jaluzeaua).
Mirela- maestru gradinar
Data de inscriere : 15/03/2010
Varsta : 56
Localizare : RO
Cred ca stiu cum aratau asta vara. Ca am avut si eu la fel
ozi- maestru gradinar
Data de inscriere : 01/06/2009
Varsta : 32
Stai, nu te speria, ca ale mele sunt mai batrane!
Vreo 2 ani cred ca singura performanta a fost aceea ca am reusit sa le mentin in viata. Abia acum, in ultima vreme, am reusit sa le inteleg limbajul.
Vreo 2 ani cred ca singura performanta a fost aceea ca am reusit sa le mentin in viata. Abia acum, in ultima vreme, am reusit sa le inteleg limbajul.
Mirela- maestru gradinar
Io chiar nu stiu ce tot caut la GESNERIACEAE !!!! Doar sa ma amarasc !!! Sa le vedeti pline de flori!!!!
Gabriela- maestru gradinar
Data de inscriere : 03/06/2009
Varsta : 75
Localizare : Pascani
Culmea e ca anul trecut infloreau, asa pricajite cum erau. Acuma am vazut ceva incredibil, nici nu stiu daca sa spun sau nu. Deci, eu cred ca am vazut "n" boboci
Mirela- maestru gradinar
HA !!!!! numai ce-am gindit si s-au umplut de boboci!!! ma faci sa urmaresc tot timpul sa vad cind fac floare.
Gabriela- maestru gradinar
Data de inscriere : 03/06/2009
Varsta : 75
Localizare : Pascani
Va voi tine la curent, promit.
Mirela- maestru gradinar
Gabriela a scris:HA !!!!! numai ce-am gindit si s-au umplut de boboci!!! ma faci sa urmaresc tot timpul sa vad cind fac floare.
invata doamna, sa stii sa le cresti pe alea pe care le primesti la vaslui.
myky- maestru gradinar
Data de inscriere : 02/06/2009
pai vezi ca eu o sa-i aduc aproape din fiecare doar la lemon si la cea cu frunze rosii??? (acum imi scapa) nu am pui
myky- maestru gradinar
Stai linistita ca eu-s acasa A ta este Alice's Aussie, daca-i de la mine, pt. ca anul trecut numai pe asta o aveam cu frunze rosii.
Episciile mele după ce le-am scos de sub pet par să se revigoreze, doar tropical topaz şi liliacina viridis îşi revin mai greu, în special ultima are frrunze doar în vârf pt că de la bază s-au uscat. Precizez că stau la lumină şi le pulverizez de căteva ori pe zi!
vickylucia- maestru gradinar
Data de inscriere : 24/03/2010
deci, imi imaginez ce bine da asa galbena, cu cele rosii
myky- maestru gradinar
Infloresc pe rand si ma enerveaza, acu asta-i plina de boboci, o tine o bucata. Mai vine una galbena pe frunze inchise la culoare, vedem indata ce-i de capul ei.
Este simpatica foc, Ella.
luiza- maestru gradinar
Data de inscriere : 18/03/2010
Localizare : montreal
Foarte frumoasa!
ozi- maestru gradinar
Data de inscriere : 01/06/2009
Varsta : 32
vickylucia a scris:Episciile mele după ce le-am scos de sub pet par să se revigoreze, doar tropical topaz şi liliacina viridis îşi revin mai greu, în special ultima are frrunze doar în vârf pt că de la bază s-au uscat. Precizez că stau la lumină şi le pulverizez de căteva ori pe zi!
viky, stii ca fara poze e greu sa-si dea cineva cu parerea
myky- maestru gradinar
Am plantat o frunza de episcia care are multi puiuti la baza , cel mai mare pui are 4 frunze , cele mai mari au putin peste 1 cm si creste binisor .
Ma gandesc sa tai frunza . Voi ce parere aveti ?
Ma grabesc cumva si puii nu se descurca singurei ?
Ma gandesc sa tai frunza . Voi ce parere aveti ?
Ma grabesc cumva si puii nu se descurca singurei ?
Doina- maestru gradinar
Data de inscriere : 27/03/2010
Sunt mici, mai lasa-i langa mama lor.
Viky, asa cum spune Myky, greu fara poze, dar, pe cele doua de care spui ca-si revin mai greu, ar trebui sa le lasi sub pet. Petul il ridici treptat de pe plante, nu il indepartezi dintr-o data, acomodezi plantele intai, poate si de asta isi dau seama mai greu ce-i cu ele. Ai grija sa nu bata soarele pe ele daca le pulverizezi, se pateaza frunzele.
Viky, asa cum spune Myky, greu fara poze, dar, pe cele doua de care spui ca-si revin mai greu, ar trebui sa le lasi sub pet. Petul il ridici treptat de pe plante, nu il indepartezi dintr-o data, acomodezi plantele intai, poate si de asta isi dau seama mai greu ce-i cu ele. Ai grija sa nu bata soarele pe ele daca le pulverizezi, se pateaza frunzele.
Bravo! Eu nici nu stiam ca exista episcii cu flori galbene.
Mirela- maestru gradinar
Pagina 4 din 12 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12
Pagina 4 din 12
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum