EPISCIA
+16
ani
irina
nicol
Mada
ela
vickylucia
Doina
luiza
miha
myky
Mirela
Marmoset
Gabriela
Admin
ozi
Ella
20 participanți
Pagina 3 din 12
Pagina 3 din 12 • 1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12
Re: EPISCIA
O frunza am plantat-o acum doua saptamani si am facut marea prostie sa nu-i pun pahar deasupra dar am observat a doua zi greseala si de cand am acoperit-o vad ca unul din multii pui a inceput sa creasca . O a doua frunza este in apa pentru ca are doar 3 fire mici si subtiri de radacina .
Doina- maestru gradinar
Data de inscriere : 27/03/2010
daca a inceput sa creasca e super.
myky- maestru gradinar
Data de inscriere : 02/06/2009
Doina, sunt dragalase foc! La mine cred ca din cauza ca au prea multa lumina, probabil, Jim's Red Wine e aproape kaki inchis, iar Guacamole are tente maronii zdravene!
Marmoset- maestru gradinar
Data de inscriere : 16/03/2010
Am observat ca apar tare multi pui dintr-o frunza dar fiind radacinile atat de firave n-au cum sa creasca toti . Daca am cate 1-2 pui de la o frunza ma declar multumita .
La mine au stat in acvariu la neon pana acum vre-o luna si ceva , cand am instalat un raft pentru violete si pe episcii le-am pus la fereastra cu orientare estica . Doar Touch of silver , Alice's Aussie si Pink Acajou stau la neon .
La mine Guacamole sigur n-a avut lumina suficienta
La mine au stat in acvariu la neon pana acum vre-o luna si ceva , cand am instalat un raft pentru violete si pe episcii le-am pus la fereastra cu orientare estica . Doar Touch of silver , Alice's Aussie si Pink Acajou stau la neon .
La mine Guacamole sigur n-a avut lumina suficienta
Doina- maestru gradinar
Valeu, Ella, frumoasa mai e! Stai, ca eu am incurcat-o cu Karlin
La Guacamole a mea contrastul nu e chiar asa puternic...cred ca-i trebuie ceva mai putintica lumina fata de cat are acum!
La Guacamole a mea contrastul nu e chiar asa puternic...cred ca-i trebuie ceva mai putintica lumina fata de cat are acum!
Eu o tin sub 2 neoane de cate 36 W fiecare, unul cu lumina calda, unul cu lumina rece. Cred c-o trec in balcon, la lumina de zi buna, fara soare direct!
Eu am câţiva butaşi de episcia ( primiţi în toamnă), pe care de frică să nu-i pierd i-am pus sub pet. Acum că a trecut pericolul le-am scos petul, dar au stolonii şi frunzele c-am anemice. Ce e de făcut?
Precizez că le am încă în păhăruţe de plastic şi sunt aşezate la lumină, dar nu în soare direct.
Precizez că le am încă în păhăruţe de plastic şi sunt aşezate la lumină, dar nu în soare direct.
vickylucia- maestru gradinar
Data de inscriere : 24/03/2010
Cred ca nu-i nimic deosebit de facut , decat sa le asiguri lumina necesara si sa astepti sa prinda puteri
Doina- maestru gradinar
[quote="Doina"]Cred ca nu-i nimic deosebit de facut , decat sa le asiguri lumina necesara si sa astepti sa prinda puteri [quote]
Dar oare e mai bine să le scot din păhăruţe şi să le pun şi osmocote sau alt îngrăşământ?
Dar oare e mai bine să le scot din păhăruţe şi să le pun şi osmocote sau alt îngrăşământ?
viki, daca sunt mici, nu le muta, eu asa zic, lasa sa vina fetele sa-ti spuna, pentru ca eu oricum le cresc haotic.
myky- maestru gradinar
Spre ruşinea mea nu mă pricep încă să postez imagini , poate să rog băiatul să mă ajute , dar după Paşti!
viki, pune linkurile pozelor, nu e musai sa fie imagine, da cu copy/ paste pe link si posteaz-o pe forum.
myky- maestru gradinar
cu varzoaia ta. ma umilesti, ai
myky- maestru gradinar
Ella a scris:Bine ca le ai, isi dau ele drumul.
Corect! Eu sunt fericita posesoare a 4 verze, initial minuscule! aceeasi sursa
Mirela- maestru gradinar
Data de inscriere : 15/03/2010
Varsta : 56
Localizare : RO
Verze?
Clar, eu gresesc cu udatul...
Nu ni le arati?
Clar, eu gresesc cu udatul...
Nu ni le arati?
ozi- maestru gradinar
Data de inscriere : 01/06/2009
Varsta : 32
Acum ma duc sa le pozez, ca de ieri ma bate gandul asta. Sa mor eu, cand le-am udat, exact asta am zis, si inca cu voce tare: "Mire, te-ai facut cu 4 verze!"
Mirela- maestru gradinar
Data de inscriere : 15/03/2010
Varsta : 56
Localizare : RO
Super frumoase!
Chiar arata extraordinar.
Chiar arata extraordinar.
ozi- maestru gradinar
Data de inscriere : 01/06/2009
Varsta : 32
Pagina 3 din 12 • 1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12