EPISCIA
+16
ani
irina
nicol
Mada
ela
vickylucia
Doina
luiza
miha
myky
Mirela
Marmoset
Gabriela
Admin
ozi
Ella
20 participanți
Pagina 8 din 12
Pagina 8 din 12 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12
Re: EPISCIA
Pai normal ca-n casa am pus-o, ca gradina n-am, locuiesc in apartament!
Marmoset- maestru gradinar
Data de inscriere : 16/03/2010
Da unde voiai sa o puna? si a mea este tot in casa da aici se poarta, fiecare cu nebunia lui, nu-l intereseaza pe vecin ce am eu in mijlocul sufrageriei.
Marmo, daca le-ai pus in sera, nu mai ai nevoie de tavite, bilute si alte cele. Pastreaza tavita pt. udat si atat. Am vazut in poza ca ai apa in tavita, sau n-am vazut eu bine, abia m-am trezit , este prea multa apa, si in sera si cu picioarele ude mereu le omori. Eu le-as aseza frumos, pe un raft, roata imprejur si in mijloc as pune un vas cu pietre in care sa pun apa.
Marmo, daca le-ai pus in sera, nu mai ai nevoie de tavite, bilute si alte cele. Pastreaza tavita pt. udat si atat. Am vazut in poza ca ai apa in tavita, sau n-am vazut eu bine, abia m-am trezit , este prea multa apa, si in sera si cu picioarele ude mereu le omori. Eu le-as aseza frumos, pe un raft, roata imprejur si in mijloc as pune un vas cu pietre in care sa pun apa.
Cand pun ceva la inradacinat, pun intr-un pahar cu gauri pe fund pamantul si lastarun/stolonul/butasul respectiv, iar paharul ala il pun apoi intr-un alt pahar negaurit, ceva mai inalt, care sa pastreze eventualele fire de praf/picaturi de apa care se scurg din paharul cu pamant.
Asa ca n-au ud la picioare plantutele
Asa am sa fac, las un vas cu pietre/bile de argila si apa in mijloc si roata imprejur pun ghivecele. Iar celelalte tavi o sa le pun cu pietris si apa, ghivecele pe pietris, si le las in rafturile cu neoane, care n-au cortina de nylon.
Sarut mana de sfaturi, Ella, ce m-as face fara tine!
Asa am sa fac, las un vas cu pietre/bile de argila si apa in mijloc si roata imprejur pun ghivecele. Iar celelalte tavi o sa le pun cu pietris si apa, ghivecele pe pietris, si le las in rafturile cu neoane, care n-au cortina de nylon.
Marmoset a scris:Cand pun ceva la inradacinat, pun intr-un pahar cu gauri pe fund pamantul si lastarun/stolonul/butasul respectiv, iar paharul ala il pun apoi intr-un alt pahar negaurit, ceva mai inalt, care sa pastreze eventualele fire de praf/picaturi de apa care se scurg din paharul cu pamant.
mama ce alambicatura? cum era, pahar in pahar in pamant in pahar, gauri, pietricele
myky- maestru gradinar
Data de inscriere : 02/06/2009
Iezact! Un pahar cu gauri pe fund tine pamantul si lastarul. Si pun totul in alt pahar, negaurit, ca sa nu manjesc rafturile de pamant/apa!
deci te bat, vezi cum faci cu episciile alea?
myky- maestru gradinar
Deci, adica..., cum fac?
cum am spus eu.Marmoset a scris:Deci, adica..., cum fac?
myky- maestru gradinar
Am inteles, adica...ramane cum AM spus eu!
Rosu, Orange, Galben...
Mirela- maestru gradinar
Data de inscriere : 15/03/2010
Varsta : 56
Localizare : RO
Myky, nici mama nici alte neamuri cred că nu ne pot salva de ,,episcită''! Când mai uitâm puţin ; Ella, ne mai zgândăre rănile cu minunăţiile sale. Mulţumesc, Ella, pt. frumuseţea spectacolului oferit !
vickylucia- maestru gradinar
Data de inscriere : 24/03/2010
vickylucia a scris:Myky, nici mama nici alte neamuri cred că nu ne pot salva de ,,episcită''! Când mai uitâm puţin ; Ella, ne mai zgândăre rănile cu minunăţiile sale. Mulţumesc, Ella, pt. frumuseţea spectacolului oferit !
Roaga noru' sa lase avioanele sa circule si vine zgandariciu' si la tine.
Pfoaiii, Ella.....! Aproape ma doare, asa-s de frumoase!
Mulţumesc, Ella, mă copleşeşti cu generozitatea ta!
Asta cred că izvorăşte dintr-o inimă mare dar şi din dragoste faţă de româncuţele tale, care, chiar dacă uneori mai greşesc, sunt cu sufletul alături de tine, te apreciază şi abia aşteaptă să te întâlnească!
Asta cred că izvorăşte dintr-o inimă mare dar şi din dragoste faţă de româncuţele tale, care, chiar dacă uneori mai greşesc, sunt cu sufletul alături de tine, te apreciază şi abia aşteaptă să te întâlnească!
Si eu vreau s-o-ntalnesc pe Ella!
Mirela- maestru gradinar
Data de inscriere : 15/03/2010
Varsta : 56
Localizare : RO
Si eu, si eu!
Tare mi-as dori macar 10 minute sa beau o cafea cu Ella si s-o aud vorbind!
Tare mi-as dori macar 10 minute sa beau o cafea cu Ella si s-o aud vorbind!
Vicky
veneau de anul trecut, dar nu a tinut vremea cu noi si nu am mai trimis si ultimul colet pe care-l aveam in plan.
Si eu imi doresc sa ne intalnim la o .
veneau de anul trecut, dar nu a tinut vremea cu noi si nu am mai trimis si ultimul colet pe care-l aveam in plan.
Si eu imi doresc sa ne intalnim la o .
E cineva care nu vrea sa o intalneasca pe Ella????
nicol- maestru gradinar
Data de inscriere : 08/06/2009
Varsta : 75
Localizare : Bucuresti
Mamăăă! Ce soi este frumuseţea asta?
Uaiiiii, asta-i iar din aia, care da tahicardie...! Superba!
Pagina 8 din 12 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12
Pagina 8 din 12
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum