EPISCIA
+16
ani
irina
nicol
Mada
ela
vickylucia
Doina
luiza
miha
myky
Mirela
Marmoset
Gabriela
Admin
ozi
Ella
20 participanți
Pagina 6 din 12
Pagina 6 din 12 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12
Re: EPISCIA
Miha esti de felicitat, grozav de bine arata toate!
Si din "nebunie" ochii mi-au picat de chimera
Ella a scris:Miha esti de felicitat, grozav de bine arata toate!
Da...e la loc de cinste si e plina de boboci... Dar n-o mut din paharel...tot sper s-o trimit curand la plimbare...
miha- maestru gradinar
Data de inscriere : 17/03/2010
Miha... numai pana le uzi...
Oricum, arata super!
ozi- maestru gradinar
Data de inscriere : 01/06/2009
Varsta : 32
ozi a scris:
Miha... numai pana le uzi...
Oricum, arata super!
Ei..inca nu-mi place ce-i acolo...
Dar cum multe sunt pui...inca le inghit asa... Vreau sa-mi pun sus aeschinantusul si cateva hoya care sa curga in jos...apoi va fi un raft cu episcii...si mai jos violete, gloxinii, si alte nebunii...vreau ghivece albe la toate...ei...vreau multe eu... Deocamdata e asa... Oricum i-am zis azi sora-mii sa vina sa-mi ude florile cat sunt eu plecata in concediu...si-a zis ca ce...a innebunit??? S-o pun sa faca orice altceva..dar sa stea ea sa ude atatea paharute ... Asa ca am sa ma rog sa nu pateasca nimic florile mele in cele 10 zile cat voi lipsi de acasa...
miha- maestru gradinar
Miha, eu plec de acasa cam 5 pana la 7 zile. Las paharele cu pui in tavi de unica folosinta cu apa. La o tava de 5/5 pahare, pun cam jumatate l de apa. Pun jaluzelele pe geam si le gasesc in buna stare, testat 7 zile, pt. 10, cred ca o sa le gasesti lesinate, dar nu irecuperabile. La violete si episcii am ghivece de o marime si farfuriile cu o marime mai mare, aici las farfuria plina cu apa si geamurile acoperite.
Oameni buni, sa nu mai ziceti de mine ca nu-s teafara! Uitati-va intai la Miha!
Miha...toata lauda, zau asa! Esti tare!
Ella, mi-ai inmuiat genunchii...! Stiam eu pe ce maini dau Velourata! Din micuta Marmo a ajuns uriasa Marmo Sa dea Dumnezeu sa vezi flori de la ea cat mai repede!
Miha...toata lauda, zau asa! Esti tare!
Ella, mi-ai inmuiat genunchii...! Stiam eu pe ce maini dau Velourata! Din micuta Marmo a ajuns uriasa Marmo Sa dea Dumnezeu sa vezi flori de la ea cat mai repede!
Marmoset- maestru gradinar
Data de inscriere : 16/03/2010
Frate, m-ati dat gata! Miha....pai, soro, esti meseriasa! Atatea ghivece....musai sa vin si eu sa le vad!
Mada- maestru gradinar
Data de inscriere : 03/06/2009
Ella..., Thad's Yellow Bird e killer, nu alta...!
Velourata ta nu a inflorit? eu sunt cu ochii pe ea, fiecare nodulet, vreau sa fie floare si ea mai scoate un stolon
Yellow bird nu o ai? sa te trec la catastif
Yellow bird nu o ai? sa te trec la catastif
Tot asa si-a mea, cand sa zic "Doamne ajuta!" de-un bobocel, imi mai tranteste cate-un stolon...! Da'-i asa frumoasa gramajoara de puf ciocolatiu, ca o iert ca vrea si umiditate mai mare decat alte surate si nici nu face flori! Bine, am si tot taiat din ea si-am dat, de arata ca si cum aproape abia ar fi fost inradacinata
Yellow Bird n-o am... Nici nu stiam ca mai e vreo varietate cu flori galbene, in afara de Tropical Topaz si Suomi!
Valeu, Ella..., iar ma treci la catastif...! Si-asa sunt datoare vanduta rau de tot la tine...
Yellow Bird n-o am... Nici nu stiam ca mai e vreo varietate cu flori galbene, in afara de Tropical Topaz si Suomi!
Valeu, Ella..., iar ma treci la catastif...! Si-asa sunt datoare vanduta rau de tot la tine...
Imperial Jade ar trebui sa fie tot cu flori galbene. a mea are un bobocel, la inceput a fost portocaliu acum cred ca floarea are sa fie galbena si cu margine portocalie, tare greu se deschide, inca nu-mi fac iluzii. Si mai sunt cu flori galbene...Sun Gold aveam o lista pe undeva
Eu nu stiu sa ai datorii la mine
Eu nu stiu sa ai datorii la mine
Sunt pe-o mana cu Myky: nici eu nu-mi doresc sa ajung in "halul asta"
Miha, arata impecabil! Exact la faza cu udatul mi-a fost al 2-lea gand. Esti grozava, te felicit din inima!
Miha, arata impecabil! Exact la faza cu udatul mi-a fost al 2-lea gand. Esti grozava, te felicit din inima!
Mirela- maestru gradinar
Data de inscriere : 15/03/2010
Varsta : 56
Localizare : RO
Da, da, da, si Sun Gold are flori galbene, uitasem!
Mmmm...eu stiu ca-s datoare la tine, Ella, ca doua nopti n-am dormit de grija , dar apoi 3 nopti am stat treaza de bucurie!
Mmmm...eu stiu ca-s datoare la tine, Ella, ca doua nopti n-am dormit de grija , dar apoi 3 nopti am stat treaza de bucurie!
Abia acum vad si eu ce-i la Miha , o mare de flori , o nebunie cand sunt inflorite
Ella , de episciile tale nu mai spun nimic m-au cucerit de mult , sunt perfecte
Ella , de episciile tale nu mai spun nimic m-au cucerit de mult , sunt perfecte
Doina- maestru gradinar
Data de inscriere : 27/03/2010
Le dai tu pe brazda si vor ajunge si ele perfecte .
Doina- maestru gradinar
Data de inscriere : 27/03/2010
Mada a scris: Frate, m-ati dat gata! Miha....pai, soro, esti meseriasa! Atatea ghivece....musai sa vin si eu sa le vad!
Mada...trebuie sa vii...Tot ziceai tu ca vrei sa ajungi la Constanta... Nu stau eu in oras...dar si daca ajungi , nu mai e mult pana la mine... Mai..mie imi face placere sa le ud...asa ma relaxez eu, luandu-le pe fiecare si bibilindu-le putin... Si n-am de gand sa am tot timpul multimea aia de paharute...nu-mi plac...
Dar daca am inmultit tot ce mi-a picat in mana...asta-i consecinta...
Am sa-mi opresc cate un pui. maxim doi din varietatile deosebite...si atat... Cum spuneam le vreau in ghivece... frumoase...si ghivecele si plantele... Mi-ar placea si mie sa fac un gen de afacere cu flori ( adica m-as ocupa de ce-mi face placere... ) dar daca nu ai o sera e mai greu...ar insemna sa calc pe ghivece prin casa... Asa ca deocamdata prefer sa ma bucur de florile pe care reusesc sa le obtin de la ele...
Sau de frunze, in cazul episciilor...imi plac si fara flori... Si mereu imi propun sa nu-mi mai doresc si altceva...si nu pot...
miha- maestru gradinar
Astăzi am schimbat substratul la episcii (pt orhidee fin mărunţit) şi ghivecele (4-5cm) şi le-am aşezat într-o tavă cu pietricele umede; plus că le pulverizez zilnic cu apă caldă. Sper ca măcar de acum să le fie bine!
Sincere felicitări, Ella şi Miha, pt. frumoasele voatre episcii!
Sincere felicitări, Ella şi Miha, pt. frumoasele voatre episcii!
Ultima editare efectuata de catre vickylucia in Dum Apr 11, 2010 3:12 am, editata de 1 ori
vickylucia- maestru gradinar
Data de inscriere : 24/03/2010
Vicky, mult noroc cu ele, dar...Episciile nu iubesc turba acida...? Ceva de genul Florimo tip A...?
Vine Ella si ne zice, ca ea e regina lor!
Vine Ella si ne zice, ca ea e regina lor!
Multumesc, Vicky!
Marmo, nu stiu ce ph. are pamantul de care spui. Eu folosesc pamant pt. violete, care este putin acid. Nu am acum o punga cu pamant in casa, dar daca-mi aduc bine aminte, are ph 6,5.
Marmo, nu stiu ce ph. are pamantul de care spui. Eu folosesc pamant pt. violete, care este putin acid. Nu am acum o punga cu pamant in casa, dar daca-mi aduc bine aminte, are ph 6,5.
N-am avut timp sa intru vre-o doua zile si am ramas ca la dentist! Ce sa spun, plecaciune doamnelor pentru assa plante frumoase si ingrijite!
Miha, e adevarat ca e ca o nebunie, dar e o nebunie frumoasa!
Miha, e adevarat ca e ca o nebunie, dar e o nebunie frumoasa!
nicol- maestru gradinar
Data de inscriere : 08/06/2009
Varsta : 75
Localizare : Bucuresti
Ella, Miha am ramas fara cuvinte. Sa creasca mari si sa faca multe
luiza- maestru gradinar
Data de inscriere : 18/03/2010
Localizare : montreal
Pagina 6 din 12 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12
Pagina 6 din 12
Permisiunile acestui forum: