EUCODONIA
+4
Ella
Gabriela
MIhai
Admin
8 participanți
Pagina 1 din 2
Pagina 1 din 2 • 1, 2
EUCODONIA
O alta gesneriaceae minunata. Creste si se dezvolta asemanator achimenesului. Culorile variaza de la roz la mov, in diferite nuante.
Re: EUCODONIA
Da, e frumoasa. Am si eu cateva.
MIhai- gradinaras
Data de inscriere : 10/06/2009
Varsta : 46
Localizare : Sibiu
O sa le fac poze cand infloresc.
MIhai- gradinaras
Data de inscriere : 10/06/2009
Varsta : 46
Localizare : Sibiu
sa inteleg ca esti pasionat de gesneriaceae.
te intereseaza un schimb de eucodonia cu un stolon de alsobia?
te intereseaza un schimb de eucodonia cu un stolon de alsobia?
Am o plantuta,care pina acum evoluiaza fain. Imi place. Nu stiu de va si inflori,dar vad ca ii place cum o tratez.
Gabriela- maestru gradinar
Data de inscriere : 03/06/2009
Varsta : 75
Localizare : Pascani
Eu cred ca le-am cam omorit cu prea multa apa....Poate mi-ajuta Dzeu si va uimec cu plantuta asta.
Si eu am avut trei bulbisori de la o frunza... Dar s-au toipt efectiv...
Si mie-mi place tare mult, dar uite ca nu e
Si mie-mi place tare mult, dar uite ca nu e
ozi- maestru gradinar
Data de inscriere : 01/06/2009
Varsta : 32
Mama ce paroasa-i asta! Oricum, e o planta despre care nici nu stiam cum exista, n-aveam habar cum arata.
la cat de obosita sunt, mi-era si lene s-o caut pe net, noroc ca s-a milostivit Ella si-a pus o poza.
Ce fel de floare face?
la cat de obosita sunt, mi-era si lene s-o caut pe net, noroc ca s-a milostivit Ella si-a pus o poza.
Ce fel de floare face?
Mirela- maestru gradinar
Data de inscriere : 15/03/2010
Varsta : 56
Localizare : RO
Ete asa:
http://images.google.ca/images?hl=en&source=hp&q=eucodonia+adele+photo&um=1&ie=UTF-8&ei=eoieS_zzMoS2swO94Zx-&sa=X&oi=image_result_group&ct=title&resnum=1&ved=0CBcQsAQwAA
Mirela stai aproape, nici nu stii ce urmeaza
http://images.google.ca/images?hl=en&source=hp&q=eucodonia+adele+photo&um=1&ie=UTF-8&ei=eoieS_zzMoS2swO94Zx-&sa=X&oi=image_result_group&ct=title&resnum=1&ved=0CBcQsAQwAA
Mirela stai aproape, nici nu stii ce urmeaza
Ella draga, dar tu de unde le scoti? Esti o adevarata descoperitoare de comori!
Mirela- maestru gradinar
Merci!
Mirela, eu sunt topita dupa gesneriaceae, citesc tot ce gasesc pe net, traduc, scriu romane intregi. Gasesc denumiri pe care nu le-am auzit in viata mea, caut in stanga, in dreapta si de undeva trebuie sa apara. Mi-am facut prieteni peste tot in lumea asta, toti iubitori de plante. Nu adun plante de dragul de a umple casa cu ele, incerc sa fac si ceva dragut, intr-un viitor apropiat sper sa impart cu voi rezultatele muncii mele. Asta daca nu ma baneaza si Myky pana atunci.
Mirela, eu sunt topita dupa gesneriaceae, citesc tot ce gasesc pe net, traduc, scriu romane intregi. Gasesc denumiri pe care nu le-am auzit in viata mea, caut in stanga, in dreapta si de undeva trebuie sa apara. Mi-am facut prieteni peste tot in lumea asta, toti iubitori de plante. Nu adun plante de dragul de a umple casa cu ele, incerc sa fac si ceva dragut, intr-un viitor apropiat sper sa impart cu voi rezultatele muncii mele. Asta daca nu ma baneaza si Myky pana atunci.
Am vazut ca esti colectionara. Nu aduni plante de-a valma, ci organizat
Mie imi place ca esti foarte riguroasa, te documentezi, iar prin practica le asiguri conditiile optime.
P.S. Ma tem c-ai fost botanist intr-o existenta anterioara
Mie imi place ca esti foarte riguroasa, te documentezi, iar prin practica le asiguri conditiile optime.
P.S. Ma tem c-ai fost botanist intr-o existenta anterioara
Mirela- maestru gradinar
Am umblat azi la a mea.Rizomeii is acolo.Au culoare verde,dar mi se par cam moi,spre vested,cu toate ca e umed pamintul si sta la temperatura camerei. Cind are oare de gind sa dea colt?
Gabi si rizomii eucodoniei mele erau cam moi cand i-am plantat, nu le dadeam sanse. Daca acum pamantul este ud, nu-i mai uda pana nu vezi mugurii rasariti si lasa ghiveciul la temperatura camerei.
asa am sa fac. anul trecut,tie ti-am povestit Ella,mi-a mincat-o o omida si nu a mai inflorit
Offtopic. Ninge!!! ,ce dor mi-eraaaa,de ieri n-a mai nins! si-a cam pus-o iar ca e alb tot.
Offtopic. Ninge!!! ,ce dor mi-eraaaa,de ieri n-a mai nins! si-a cam pus-o iar ca e alb tot.
Gabriela a scris:
Offtopic. Ninge!!! ,ce dor mi-eraaaa,de ieri n-a mai nins!
Scuze, dar nu m-am putut abtine! Asta da haz de necaz!
Marmoset- maestru gradinar
Data de inscriere : 16/03/2010
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Pagina 1 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum